no nii, tänään siis ollaan käyty kaupassa, piti ostaa jotain tosi terveellistä ruokaa, ja pitkän pohdinnan jälkee päädyttiin pizzaan (: Tarttu sieltä mukaan siskolle jaffa keksejä, ja ite ostin pandan täytelakuja. Njam! (: Telkustakaan ei taida vielä tulla mitään, joten nyt sit kirjottelen tänne! Janikaan ei oo soittanu tänään, tais olla raskas eilinen päivä, jos herra oli juopottelemassa :D Harva tietää..:D pitäs kohta alkaa tiskaamaan ja sit tekemään niitä fysiikan tehtäviä, jos aikooo numeron siitä aineesta saada..(: Kohtapa alkaa myös työharjottelu..Jonnekkin myllypuron vanhainkottin mä pääsen (joudun)? Missäköhän semmoinenkin on?

Päätettiin et tiistaina lisäillään vähän kuvia tänne :D  Poitsusta olis kiva saada joku söpö kuva, et te oikeesti tietäisitte miten pullukka se on <3 (:

Laihiskin piti alottaa jo tammikuun alussa, muttei siitäkään mitään oo tullu.. :( Molemmat meistä haluis aloittaa jonkun joogan tai pilateksen, mutta ne on niin kalliita harrastuksia! Vai tietääkö joku missä olis vähänhalvempaa kuin 25€ kerta? Ja vähän vaikeeta se on tässä viikolla harrastaa kun on noi iltatyöt, että viikonlopulle ne harrastukset pääsääntöisesti jäis :D

Illemmalla ajateltiin tehä lettuja! <3 Tykkäättekös muuten letuista hillon ja kermavaahdon kanssa?Ilman? vai päälle jompaakumpaa? Itse syön ihan vain lettuja, ilman mitään sörsseleitä :D Kun on toi maito-allergia niin ei niihin mitään kalliita kermoja viitsi ostaa..

Hyvät päivänjatkot vain kaikille! <3

-Satu